Mick, fiul lui Michael Schumacher, a vorbit despre relația strânsă cu tatăl său, fostul mare campion al Formulei 1 fiind în stare gravă după accidentul de schi suferit în decembrie 2013.

“A avut o mare influență asupra mea. După cum toată lumea știe, este idolul meu. Sunt aici datorită lui. A jucat un rol foarte important în cariera mea. Sunt foarte fericit”, a spus Mick Schumacher, cel care urmează o carieră în automobilism.

Totodată, conform presei franceze ce citează un apropiat al familiei, se arată că soția lui Michael Schumacher, Corinna, speră că tragedia prin care trece soțul său să fie una ce poate fi depășită: “Pentru acești câțiva ani și pentru iubirea fidelă purtată lui Michael pentru aproape 3 decenii, Corinna vrea să creadă că tragedia nu este ireversibilă”.

Septuplul campion mondial Michael Schumacher, 49 de ani, s-a rănit grav la cap după ce s-a accidentat la schi, în decembrie 2013 și a fost multe timp în comă. După mai multe operații și luni petrecute în diferite instituții medicale, germanul a fost mutat la locuința sa din Elveția, una tranformată într-un adevărat spital, acolo unde e îngrijit de mai mulți specialiști în neurologie.

Comenteaza aceasta stire

rootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv