Ambasadorul SUA, Hans Klemm

<!–

–>

Subiectul discuțiilor a fost “consolidarea Parteneriatului Strategic, care reprezintă o prioritate a agendei de politică externă a României”, potrivit unui comunicat de presă trimis de biroul președintelui Camerei Deputaților, Liviu Dragnea.

“Preşedintele Camerei Deputaţilor, domnul Liviu Dragnea, a avut miercuri, 29 august, o întrevedere cu domnul Hans Klemm, ambasador al SUA în România
Principalul subiect de discuţie a vizat consolidarea Parteneriatului Strategic, care reprezintă o prioritate a agendei de politică externă a României. În acest sens, au fost menţionate progresele înregistrate pe linia cooperării bilaterale pe componenta de securitate, precum şi interesul deosebit pentru dezvoltarea dimensiunii economice.

”Dincolo de dimensiunea apărării şi securităţii regionale, care a reprezentat şi continuă să reprezinte pilonul de bază al Parteneriatului Strategic, interacţiunile bilaterale acoperă o zonă extrem de vastă de domenii. În prezent, se acordă o atenţie prioritară consolidării dimensiunii economice a acestuia. Astfel de întâlniri sunt extrem de benefice, în special în perspectiva vizitei din septembrie a Secretarului pentru Energie, Richard Perry, care va participa la Summit-ul Celor Trei Mări”, a declarat preşedintele Camerei Deputaţilor, care a accentuat contextul economic favorabil al ţării noastre în perspectiva creşterii prezenţei investiţionale americane pe piaţa autohtonă”.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/08/picture-1_22277600.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/08/picture-1_22277600-300x300.pngrootstireaActualitate/Esential
...