În urma protestelor anunțate, cununia religioasă a fiului lui Liviu Dragnea nu va mai avea loc în Biserica Sfântul Elefterie din Capitală, așa cum era stabilită până în urmă cu puțin timp, ci la Snagov. Ștefan Valentin Dragnea a avut duminică cununia civilă cu Gina Alexandra Tătulescu, ceremonia fiind oficializată de Gabriela Firea, primar general al Capitalei și vicepreședinte al partidului condus de Liviu Dragnea. Câțiva protestatari s-au mobilizat și au așteptat cu pancarte, pe marginea drumului către Palatul Snagov, invitații la nuntă.

Sute de politicieni au fost invitați, duminică, la nunta lui Valentin, fiul lui Liviu Dragnea și, pe de altă parte, mii de oameni și-au exprimat dorința pe Facebook de a participa la un protest în fața bisericii în care urma să aibă loc cununia. Liderul PSD a spus că refuză să amâne nunta copilului său.

Însă, în urma unei decizii adoptate în ultimul moment, ceremonia religioasă nu a mai avut loc în Biserica Sfântul Elefterie din Capitală, ci la Snagov. Noul loc nu a fost știut până în ultimul moment. Aproape 5.000 de oameni și-au exprimat interesul, pe pagina evenimentului de pe Facebook, de a participa la acest protest.

Aceste mii de oameni intenționau să scandeze mesaje împotriva liderilor PSD-ALDE prezenți la eveniment, iar din lista invitaților nu vor lipsi: fostul ministru al Educației, Liviu Pop, președintele Senatului Călin Popescu Tăriceanu, Codrin Ștefănescu, Daniel Chițoiu, miniștrii, primarii municipiilor reședință de județ, liderii organizațiilor din județe.

Invitația de nuntă trimisă invitaților arata, inițial, că duminică, la ora 17.30, va avea loc cununia religioasă la Biserica Sfântul Elefterie, iar petrecerea va începe mai târziu, la 19.30, la Palatul Snagov.

Cununia civilă a fost oficializată de Gabriela Firea

Fiul lui Liviu Dragnea, Ștefan Valentin Dragnea, a avut duminică dimineață cununia civilă cu Gina Alexandra Tătulescu, fiică de preot. Evenimentul a avut loc la sediul Primăriei Generale a Capitalei.

La cununia civilă au participat circa 20 de persoane, printre care Liviu Dragnea și iubita acestuia, Irina Tănase. Ceremonia a fost oficializată de primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, care este și vicepreședinte al partidului condus de Liviu Dragnea, PSD.

rootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv