Un bebeluș de doar patru luni din Brăila, care ar fi fost consultat recent de un medic, a fost găsit mort în casă de către mama sa, o tânără de 16 ani. Polițiștii au deschis o anchetă și tratează moartea copilului că fiind suspectă.

Incidentul a avut loc miercuri în localitatea Salcia din județul Brăila. Moartea bebelușului de patru luni a fost anunțată la Poliție de mamă, o tânără de 16 ani.

Aceasta i-a sunat pe polițiști și le-a spus că a găsit copilul decedat într-o cameră a locuinței.

Anchetatorii care s-au deplasat la fața locului au stabilit că bebelușul nu avea urme de violență și au transportat cadavrul la Serviciul de Medicină Legală pentru necropsie.

„Mama copilului a sunat la Poliție și a anunțat că a găsit bebelușul decedat, acesta se află într-o cameră a casei. Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală. În acest caz s-a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă”, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila, Laura Dan.

Polițiștii au deschis o anchetă și tratează moartea copilului că fiind suspectă, în condițiile în care acesta fusese văzut recent de un medic, potrivit unor surse apropiate anchetei. Aceleași surse susțin că medicul nu a descoperit probleme de sănătate care ar fi putut să-i pună bebelușului viața în pericol.

Anchetatorii așteaptă acum rezultatele necropsiei.

Comenteaza aceasta stire

rootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv