<!–

–>

Antrenamente pe cer

EMBED VIDEO
LINK CU VIDEO

<!–

–>

Embed:

Link:

Supersonicele F-22 Raptor care au aterizat la Câmpia Turzii aparțin Escadrilei 95 de Vânătoare de la Baza Aeriană Tyndall din Florida.

Ambasadorul SUA la București, E.S. Hans Klemm: România este singura țară din această parte a alianțelor NATO care a găzduit avioanele F-22. Acest lucru demonstrează încrederea și siguranța pe care Statele Unite ale Americii o au în partenerul nostru strategic și aliatul nostru, România.

Cpt. Jekyll Etheridge, Escadrila 95 de Vânătoare, Baza Aeriană Tyndall Florida: Este destul de tare să știi că pilotezi o aeronavă care dispune de cea mai bună tehnologie aviatică din lume.

Piloții români ai avioanelor F16 se vor antrena alături de americani.

Comandor Cătălin Micloș, comandantul Escadrilei 53 Vânătoare: Că să va imaginați o misiune astăzi se planifică și se execută într-o rețea și atâta timp cât ești parte a acelei rețele toate lucrurile devin mai ușor de executat, mai ușor de planificat.

Mihai Fifor, ministrul Apărării Naționale: Asta nu face decât să arate că atunci când aduci în România avioanele F-22 le aduci într-o țară patener de încredere.

Aeronavele F-22 se disting prin manevrabilitate şi prin tehnologia care le face invizibile pe radare.

Prețul unui aparat depășește 140 de milioane de dolari.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/08/capital_transparent-269.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/08/capital_transparent-269-300x164.pngrootstireaActualitate/Esential
<!-- --> Antrenamente pe cer ...