Un copil în vârstă de 12 ani, din localitatea Sinoe, județul Constanța, a ajuns, luni, la Spitalul din Cogealac, cu arsuri grave pe corp, după ce un tub de spray aruncat în focul făcut în curte, de părinți, ar fi explodat lângă el.

Potrivit unor surse medicale, copilul în vârstă de 12 ani a fost rănit după ce tubul de spray aruncat în focul făcut de părinți pentru a arde deșeuri, în curte, ar fi explodat lângă el.

Părinții l-au dus pe băiat la Spitalul din Cogealac, iar după ce primește primele îngrijiri medicale la Centrul de Primiri Urgențe, copilul urmează să fie transportat cu elicopterul SMURD la Spitalul Clinic de Urgență Grigore Alexandrescu din București

”A explodat un tub de spray. Copilul a fost dus la spital la București, cu arsuri pe 20 % din suprafața corpului. Va fi transportat cu elicopterul la Spitalul Clinic de Urgență Grigore Alexandrescu”, a declarat Claudia Tatarici, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Constanța.

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Constanța a deschis o anchetă în acest caz, pentru a stabili dacă băiatul era nesupravegheat în momentul în care tubul de spray a explodat și l-a rănit.

Comenteaza aceasta stire

rootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv