<!–

–>

PSD, în șah

EMBED VIDEO
LINK CU VIDEO

<!–

–>

Embed:

Link:

Inițiativa Ecaterinei Andronescu nu se bucură însă de sprijinul scontat. Dincolo de critici, pe la colțuri, se vorbește deja despre sancționarea celei care este considerată “o portavoce a adversarilor politici”.

Lideri de filiale și din conducerea centrală au criticat deja gestul colegei de partid, unii sugerând că servește alte interese politice, alții caă, în fapt, ar urmări propria revanșă împotriva celui care a tras-o pe linie moartă.

“Tare mi-e teamă că Ecaterina Andronescu nu a trecut “testul” ruperii PSD și, ca atare, i se va “retrage încrederea” din partea celor care au încurajat-o, rămânând astfel … între scaune! Păcat!”, a avertizat-o europarlamentarul Ioan Mircea Pașcu.

Puțini social-democrați, precum Nicolae Bădălău și Mihai Tudose, i-au luat apărarea pentru contestarea autorității lui Liviu Dragnea. „Este nevoie de o discuție în partid și nu numai pe temele supuse atenției de d-na Andronescu. A fost și scrisoarea d-lui Bădălău din ianuarie, da? Și aceea a rămas, cumva, nediscutată. (…) Nu înțeleg cum se pot exprima public unii colegi de-ai mei înfierând exprimarea publică, a susținut fostul premier.

Pusă la zid, Andronescu îți menâine însă propunerile.

Comitetul Executiv de la sfârșitul acestei luni va deveni scena pe care se va tranașa această dispută. Surse din conducerea PSD susțin că Andronescu nu riscă excluderea, cel mult suspendarea pe câteva luni.

rootstireaActualitate/Esential
<!-- --> PSD, în șah ...