Anchetatorii au înregistrat, până în prezent, 238 de plângeri depuse de către protestatari împotriva jandarmilor, aceștia fiind acuzați ar fi intervenit într-un mod abuziv la mitingul din 10 august. Augustin Lazăr avertizează asupra atacurilor sistematice la care sunt supuși procurorii.

Parchetul anunță că de luni se vor efectua acte de urmărire penală, inclusiv primirea de plângeri sau denunțuri la sediul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, situat în Bulevardul Libertății nr. 12, sector 5, București.

“Procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție avertizează asupra pericolului generat de atacurile sistematice, din media, la care sunt supuși unii procurori care instrumentează dosarele aflate în atenția opiniei publice. Totodată, reiterează asigurarea efectuării unor anchete imparțiale și efective pentru aflarea adevărului privind faptele comise, identificarea persoanelor implicate, precum și al stabilirii responsabilităților legale”, potrivit sursei citate.

Comenteaza aceasta stire

rootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv