Elena Shushunova, campioană olimpică absolută la Jocurile Olimpice de vară de la Seul 1988, a decedat la numai 49 de ani.

Federația Rusă de Gimnastică a informat că Shushunova “a murit brusc” în această dimineață. Mass-media din Rusia susține că dubla campioană olimpică a decedat în urma unor complicații apărute din cauza unei pneumonii.

Elena Shushunova a fost principala adversară a Danielei Silivaș la Jocurile Olimpice din 1988, reușind să obțină medalia de aur la individual compus după ce a fost notată cu 10.00 la sărituri și sol. Daniela Silivaș a primit 10.00 la paralele și sol, dar reprezentanta Uniunii Sovietice a terminat pe primul loc pentru un avans de 0,025 puncte.

La ediția respectivă a Jocurilor Olimpice, Shushunova a mai obținut medalia de aur în concursul pe echipe, argint la bârnă și bronz la paralele. De asemenea, regretata gimnastă a câștigat cinci medalii de aur la Campionatele Mondiale.

Comenteaza aceasta stire

rootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv

503 Service Unavailable

Service Unavailable

The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.

Additionally, a 503 Service Unavailable error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.