Joi seara, în jurul orei 18.00, o persoană deocamdată neidentificată a aruncat o petradă într-un tren de metrou staționat la Unirii 2. Trenul a fost repus în circulație după 10 minute în care a fost evacuat și aerisit.

„La ora 18.02, un individ a aruncat cu o petardă în tren, în stație la Unirii 2. Nu au fost consecințe, nu a pățit nimeni nimic, doar că trenul a fost repus în circulație cu o întârziere de 10 minute”, a declarat pentru MEDIAFAX președintele Uniunii Sindicatelor Liber Metrou, Ion Rădoi.

„Astăzi, în jurul orei 18.10, prin apel 112, poliția a fost sesizată că într o garnitură de metrou ce se afla la Stația Unirii 2, un bărbat a pulverizat conținutul unui spray iritant lacrimogen, după care a fugit. Trenul a fost evacuat și retras, o altă garnitură preluând călătorii. La acest moment se se fac investigații în vederea identificării și depistării persoanei”, arată un comunicat al Poliției.

De asemenea, Metrorex a anunțat că în trenul de metrou care circula din direcția Pipera spre Berceni un călător a pulverizat gaze de natură neindentificată (tip spray).

„Personalul de conducere a trenului, avizat de călători prin sistemul de alarmă din tren, a decis debarcarea tuturor călătorilor în stația Unirii 2 și retragerea trenului la depou pentru eventuale cercetări făcute de organele abilitate. Reprezentanții Metrorex au apelat numărul național de urgență 112 si Serviciul Poliției Metroului pentru depistarea persoanei care a provocat incidentul”, arată un comunicat al Metrorex.

Comenteaza aceasta stire

rootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv