<!–

–>

Explicațiile omului în alb

EMBED VIDEO
LINK CU VIDEO

<!–

–>

Embed:

Link:

Extragerea huliganilor nu ar fi fost posibilă, întrucât aceştia erau peste tot în piaţă, nu doar într-o parte, aşa cum a fost în 2017. Cătălin Paraschiv este colonel, şef al Brigăzii Speciale de Intervenţie a Jandarmeriei.

“La garduri sunt două-trei rânduri de cetățeni care erau foarte pașnici manifestau, scandau. Dar undeva în spatele lor – și vă rog luați imagini -, o să constataţi că sunt o grămadă și când spun o grămadă, vorbesc de mai multe sute de oameni care incitau la violenţă și provocau acte de violenţă. Au început prima oară la Antipa, după aceea au început dinspre Calea Victoriei, dinspre Titulescu, de pe Lascăr Catargiu și Iancu de Hunedoara, a început un atac masiv al manifestanților asupra forțelor de ordine. Dacă erau numai într-o zonă, cum a fost în 2017, de am reușit să izolăm zona respectivă,(…) se putea, dar aceștia se mișcau încontinuu și erau pe toată zona pieței, mai puțin spre Antipa, care era mai liniștită”, a explicat Cătălin Paraschiv.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/08/capital_transparent-219.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/08/capital_transparent-219-300x164.pngrootstireaActualitate/Esential
<!-- --> Explicațiile omului în alb ...