Un tânăr din Giurgiu a fost omorât în urma unui conflict care a izbucnit în trafic, acesta fiind înjunghiat de un alt bărbat, care a fost reținut, fiind cercetat pentru omor.

Potrivit unui comunicat transmis, marți, de Poliția Giurgiu, un tânăr de 22 ani, din municipiul Giurgiu, a fost reținut, fiind cercetat pentru omor, după ce a rănit mortal, luni seara, cu un cuțit, un alt tânăr giurgiuvean, de 22 ani, în urma unui conflict spontan.

„Un tânăr înjunghiat a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Giurgiu și ulterior a decedat. Din primele cercetări efectuate de polițiști, sub coordonarea procurorului criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu, a reieșit faptul că tânărul de 22 de ani a fost înjunghiat mortal cu un obiect tăietor înțepător în zona abdominală de un alt giurgiuvean în vârstă de 22 ani în urma unui conflict spontan”, se arată în comunicatul de presă.

Surse judiciare au arătat că inițial conflictul dintre cei doi tineri a izbucnit în trafic, iar ulterior a continuat în spatele unor blocuri din oraș.

În conflict au fost implicate mai multe persoane, șoferi și pasageri, care sunt audiate, marți, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Giurgiu.

Comenteaza aceasta stire

rootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv