Meteorologii anunță că săptămâna viitoare începe cu o vreme frumoasă și cu temperaturi care se vor încadra între 28 și 34 de grade. Însă, de miercuri, vremea se schimbă ușor și apar ploile cu descărcări electrice în regiunile de Nord, Centru și Vest ale țării.

“Pentru ziua de luni, se menține o vreme în general frumoasă, chiar și călduroasă, mai ales în zonele de câmpie. Vom avea temperaturi maxime cuprinse între 27 și 34 de grade. Valorile de 33-34 de grade se vor înregistra în regiunile de Vest. Cerul va avea unele înnorări, iar în zona de munte, pe arii restrânse vor fi averse cu descărcări electrice”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Dinu Mărășoiu, meteorolog de serviciu în cadrul Administrației Naționale de Meteorologie (ANM).

De asemenea, vreme frumoasă va fi și pe litoral unde se vor înregistra în jur de 28 de grade Celsius.

“Marți vremea va persista frumoasă, cu temperaturi maxime între 28 și 34 de grade. Ziua, doar izolat, vor fi averse și descărcări electrice în zona de munte, iar noaptea aceste fenomene pot apărea în regiunile de Nord și Vest. La munte va fi o vreme plăcută. (…) Apa mării va avea o temperatură de 25-26 de grade, deci foarte favorabilă, iar în aer va fi în jur de 28 de grade”, informează reprezentantul ANM.

La început de săptămână, în Capitală vremea va fi frumoasă și călduroasă. Maximele vor fi în jur de 32-33 de grade. Însă, de miercuri, vremea se va schimba ușor.

“Miercuri va fi o ușoară schimbare pentru partea de Nord, Centru și Vest a țării, local vor apărea averse cu descărcări electrice. Pentru regiunile de Sud și Est vremea se menține frumoasă, iar temperaturile maxime vor ajunge până la 33-34 de grade, temperatură pe care o așteptăm miercuri și în Capitală”, a mai anunțat meteorologul.

Comenteaza aceasta stire

rootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv