<!–

–>

Un mecanic a furat un avion la Seattle și s-a prăbușit cu el

EMBED VIDEO
LINK CU VIDEO

<!–

–>

Embed:

Link:

Locuitorii din Seattle și împrejurimi au observat vineri seara un avion care zbura foarte haotic și  fără un plan clar. Mai mult, era escortat de două avioane militare F-15.

David Haas, martor: “S-a învârtit vreo 20-30 de minute şi chiar ne întrebam ce fac. Am crezut că e un exerciţiu. Odată la 5-10 minute treceau pe deasupra noastră.”

Lena Kudra, martor: “Avionul de pasageri făcea tot felul de manevre. Zbura într-o parte şi alta, apoi cobora foarte mult, era o imagine stranie.”

Curând, au apărut și explicațiile.

Constance von Muehlen, director Horizon Air: “Cu părere de rău vă spun că în această seară la ora 20 unul din avioanele noastre Q-400 a efectuat o decolare neautorizată de pe aeroportul Tacoma din Seattle.”

Avionul a fost furat de un mecanic în vârstă de 29 de ani. În timpul aventurii sale a vorbit cu autoritățile de la sol, dar nu părea coerent. Îi întreba de unde se văd mai bine munții, că știe să piloteze pentru că s-a jucat jocuri pe calculator și chiar speră să obțină o slujbă de pilot, dacă reușește să aterizeze în siguranță. Lucru care, însă, nu s-a întâmplat: tânărul s-a prăbușit cu avionul pe o insulă și, cel mai probabil, și-a pierdut viața.

rootstireaActualitate/Esential
<!-- --> Un mecanic a furat un avion la Seattle și s-a prăbușit cu el ...