Doi bărbați au murit, iar un copil de 12 ani a fost grav rănit, duminică, după ce mașina în care se aflau s-a lovit de un cap de pod și s-a rostogolit de mai multe ori pe un drum din județul Timiș.

Accidentul a avut loc duminică, pe drumul județean 594, în dreptul localității Lenauheim, din județul Timiș.

Potrivit polițiștilor timișeni, o mașină în care se aflau trei persoane, doi bărbați și un copil de 12 ani, s-a lovit de un cap de pod, după ce șoferul autoturismului a pierdut controlul volanului, iar apoi s-a rostogolit de mai multe ori.

În urma impactului, toate cele trei persoane au fost aruncate din mașină. Din nefericire, cei doi bărbați au fost declarați decedați, iar copilul a fost transportat la spital, inconștient și cu multiple traumatisme.

“La locul intervenției s-au deplasat o autospecială cu modul de descarcerare și patru subofițeri din cadrul Stației de pompieri Sânnicolau Mare, SVSU Lenauheim, două ambulanțe SAJ și echipaj de poliție”, a informat Inspectoratul pentru Situații de Urgență Timiș.

La ora transmiterii acestei știri, traficul rutier este blocat pe ambele sensuri de mers în zona producerii accidentului rutier.

Comenteaza aceasta stire

rootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv