Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat, la Spitalul Floreasca unde a vizitat jandarmii răniți, faptul că nu ea trebuie să coordoneze intervențiile și activitatea forțelor de ordine, precizând că în cursul zilei de sâmbătă va prezenta concluziile raportului realizat în urma protestelor.

„Motivul pentru care sunt aici este ca mi-am dorit să discut cu cei trei colegi, cu Ștefania, Cristi și Marius. Bineînțeles că am ținut legătura cu medicii care i-au tratat. Știm care este situația sănătății lor, veștile sunt îmbucurătoare. Băieții vor fi externați mâine, Ștefania este are foarte multe contuzii, traumatisme, dar starea ei este bună. A vorbit dimineața și cu un psiholog și mă bucur că a făcut asta. Ce am identificat la toți trei este sentimentul datoriei îndeplinite”, a declarat ministrul Carmen Dan, sâmbătă, la Spitalul Floreasca din Capitală.

Întrebată dacă a intervenit în acțiunile jandarmilor la protestul de vineri seară, Carmen Dan a spus: „Așa cum știți, nu ministrul coordonează intervențiile Jandarmeriei. După fiecare misiune operativă, se face un raport care să pună la dispoziția conducerii Ministerului. Aștept acel raport. În cursul zilei de azi o să ies și voi prezenta concluziile raportului preliminar”.

Comenteaza aceasta stire

rootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv