<!–

–>

#eusuntromania Îngerul copiilor năpăstuiţi, medicul Liliana Pădure

EMBED VIDEO
LINK CU VIDEO

<!–

–>

Embed:

Link:

Din 1980, de când a terminat Medicina, Liliana Pădure luptă pentru recuperarea copiilor năpăstuiţi de boli sau accidente. În ciuda tuturor piedicilor, nu a capitulat niciodată.

Credinţa a întărit-o. Ea însăși a venit pe lume cu o malformaţie cauzată de o viroză pe care mama sa a făcut-o în luna a treia de sarcină. Era un copil dorit de şapte ani. S-a grăbit să vadă lumina la şapte luni. De atunci a suferit multe operaţii.

Problema sa de la mână a ajutat-o să le deschidă ochii altor părinţi. Grija şi răsfăţul în exces nu fac însă bine, spune medicul.

Liliana Pădure luptă şi pentru a-i face pe ceilalți să înţeleagă valoarea unui lucru bine făcut.

Doctoriţa iubeşte spitalul pe care ea însăşi l-a imaginat. A fost umilită public pentru proiectul prezentat la şcoala de management sanitar, în 2000. Însă, cineva şi-a amintit de ideea Lilianei Pădure atunci când România a fost avertizată că nu are o strategie pentru copiii cu handicap fizic.

Spitalul Robănescu a fost singurul din ţară înfiinţat prin lege, în 2007.

Medicul a dovedit că, dacă vrei şi crezi, poţi. A cumpărat cele mai performante echipamente, desprinse parcă din filmele SF. Le-a luat din banii primiţi de la Casa de Asigurări pentru serviciile oferite copiilor.

Copiii, sinceritatea şi fiecare victorie a lor sunt sursa de zâmbete şi de emoţii.

rootstireaActualitate/Esential
<!-- --> #eusuntromania Îngerul copiilor năpăstuiţi, medicul Liliana Pădure ...