<!–

–>

Un nou film semnat de Michael Moore

EMBED VIDEO
LINK CU VIDEO

<!–

–>

Embed:

Link:

<!–

SLIDESHOW FOTOGRAFII

–>

Michael Moore se pregătește să prezinte publicului cel mai nou film documentar și care este o critică la adresa lui Donald Trump prin radiografierea societății americane după alegerea sa în 2016.

Titlul filmului, “Fahrenheit 11/9“, este un joc de cifre prin care se inversează titlul documentarului despre George W Bush, Fahrenheit 9/11 care pleacă de la atacurile teroriste din 11 septembrie și care este și astăzi documentarul cu cel mai mare succes de casă din istorie: a vândut bilete de peste 220 de milioane de dolari.

De această dată, cifrele din titlu se referă la ziua când a fost confirmată alegerea lui Trump.

Noul film, care mai poartă subtilul “Pe cine mai invadăm”, va avea premiera la festivalul de la Toronto și va intra în cinematografe pe 21 septembrie. Atunci, publicul larg va avea șansa să judece imaginea societății americane oferită de Michael Moore, dar și predicția pe care regizorul o face în finalul acestui prim trailer.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/08/capital_transparent-130.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/08/capital_transparent-130-300x164.pngrootstireaActualitate/Esential
<!-- --> Un nou film semnat de Michael Moore ...