<!–

–>

Victor Negrescu, despre consultările cetăţeneşti pentru viitorul Uniunii Europene, care au avut loc la Craiova

EMBED VIDEO
LINK CU VIDEO

<!–

–>

Embed:

Link:

Victor Negrescu, ministrul delegat pentru Afaceri Europene, a vorbit la emisiunea Aici Acum despre acest eveniment.

“Au fost nişte consultări foarte constructive, oamenii au venit cu păreri, au răspuns la chestionarul nostru şi au fost foarte multe intervenţii despre ce înseamnă Europa socială, nevoia unor politici sociale în plan european, nevoia unei mai mari coerenţe în acest sens şi nevoia ca împreună să găsim soluţiile prin care drepturile sociale să fie garantate în plan european”, a spus Victor Negrescu.

Ministrul delegat pentru Afaceri Europene a vorbit şi despre stadiul pregătirilor pentru preluarea preşedinţiei Consiliului UE: “România este în grafic cu acest proces de pregătire şi am venit la Craiova pentru a prezenta opiniei publice din localitate evenimentele pe care urmează să le organizăm aici, în Dolj. (…) Ne dorim ca fiecare cetăţean român să simtă că face parte din Uniunea Europeană, că participă la procesul decizional european şi că, mai ales, pe perioada preşedinţiei simte că poate contribui într-o manieră constructivă, eficientă şi directă”.

rootstireaActualitate/Esential
<!-- --> Victor Negrescu, despre consultările cetăţeneşti pentru viitorul Uniunii Europene, care au avut loc la Craiova ...