<!–

–>

Sancțiuni pentru cei care încalcă legea

EMBED VIDEO
LINK CU VIDEO

<!–

–>

Embed:

Link:

Jandarmeria a lansat o serie de avertismente privind la mitingul anunțat pentru vineri în Piața Victoriei, la care sunt așteptați românii care muncesc în străinătate. Oficialii Jandarmeriei au anunțat  că nu vor fi tolerate provocări, acțiuni de insubordonare sau comportamente antisociale.

Nu vom accepta niciun fel de insubordonare civică sau de acțiuni violente care urmăresc destabilizarea socială sau destabilizarea ordinii de drept și a ordinii constituționale. Au fost lansate recent în spațiul public mesaje și amenințări, îndemnuri explicite la ocuparea instituțiilor publice ale statului român. Cu astfel de lucruri noi nu ne jucăm, a declarat  Marius Militaru, șeful serviciului de comunicare al Jandarmeriei, care a precizat că Jandarmeria este o instituție echidistantă politic.

Reprezentanții Jandarmeriei au mai arătat că instituția va face nicio estimare a numărului de participanți la miting.

Mâine are loc în Capitală protestul românilor care trăiesc în afara granițelor.  A fost anunțat drept “mitingul de un milion de oameni”.

Românii din străinătate au început deja să ajungă în țară încă din weekend, când cozile de mașini la frontiera de vest se întindeau pe zece kilometri. La Timișoara, conaționali stabiliți în Italia, Germania sau Anglia și-au dat întâlnire pentru a pleca în coloană spre București.

rootstireaActualitate/Esential
<!-- --> Sancțiuni pentru cei care încalcă legea ...