<!–

–>

Noua lege a pensiilor, varianta finală

EMBED VIDEO
LINK CU VIDEO

<!–

1 comentarii

–>

Embed:

Link:

Astăzi ar fi trebuit să existe o conferinţă de presă la ora 19.00, în care ministrul Muncii să vorbească despre acest proiect.

Lia Olguţa Vasilescu urma să prezinte şi un calcul comparativ între vechea şi noua formulă de calcul.

Această conferinţă de presă a fost amânată pentru vineri, la ora 12.00, pentru că joi, la ora 19.00, sunt mai multe meciuri care ar fi captat atenţia publicului şi ar fi furat din atenţia pentru acest proiect de lege pe care Guvernul îl consideră extrem de important.

Pensionarii sunt nemulţumiţi pentru că nu au fost consultaţi în procesul de elaborare al acestui proiect de lege şi, spun ei, nu ştiu dacă această nouă formulă va ţine cont şi de valoarea salariului mediu brut, la care se raportează pensia, potrivit formulei actuale.

Concret, ministerul promite că pensiile se vor dubla până în 2021, crescând etapizat până atunci prin majorarea punctului de pensie, care ar urma să ajungă la valoarea de 1.875 de lei în 2021.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/08/capital_transparent-122.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/08/capital_transparent-122-300x164.pngrootstireaActualitate/Esential
<!-- --> Noua lege a pensiilor, varianta finală ...