Un bărbat a murit, iar alte cinci persoane au fost rănite, printre care și un tânăr de 17 ani, care se află în stare gravă, fiind transportat cu elicopterul SMURD la Spitalul Județean Timișoara, în urma accidentului rutier petrecut joi, în județul Arad.

Bilanțul final al accidentului produs în apropierea orașului Nădlac, în care au fost implicate o mașină și un microbuz de transport marfă, indică un mort și cinci răniți, dintre care patru au fost transportați cu trei ambulanțe la Unitatea de Primiri Urgențe din Arad, iar unul cu elicopterul SMURD la Spitalul Județean Timișoara.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, elicopterul SMURD a preluat un tânăr de 17 ani, aflat în mașină și care a fost rănit grav. “A intervenit descarcerarea pentru extragerea victimei decedate din autoturism și în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Nădlac au reușit extragerea băiatului de 17 ani, care era în stare gravă și predat ulterior la elicopterul SMURD”, a informat ISU Arad.

Informațiile inițiale arătau că accidentul rutier a avut loc la ieșire de pe autostrada A1 spre Nădlac și că traficul rutier a fost blocat pe un singur sens, dar apoi reprezentanții ISU Arad au precizat că accidentul s-a produs pe centura orașului Nădlac, traficul fiind întrerupt pe ambele sensuri.

Conform polițiștilor arădeni, de vină pentru producerea accidentului rutier a fost șoferul mașinii, care a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu un microbuz de transport marfă care circula regulamentar.

Comenteaza aceasta stire

rootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv