Mihaela Buzărnescu (20 WTA) a fost la un pas să se renunțe la tenis. Într-un episod mai puțin cunoscut, care a avut loc înaintea ascensiunii din ultimele sezoane. Mai exact, FRT i-a propus să se retragă din circuit și i-a oferit un post de antrenoare.

Mihaela Buzărnescu are parte de cele mai bune momente ale carierei. Și-a îndeplinit visul și a reușit, după alte două finale disputate în acest an, să câștige primul trofeu WTA, la San Jose. Sportiva s-a confruntat în multe rânduri cu accidentări care au stopat continuitatea din circuit, dar aceasta nu a fost singura problemă de care s-a lovit. Mihaela a povestit un episod în care oficialii Federației Române de Tenis i-au sugerat să se retragă din tenis, pe motiv că este prea bătrână.

”Am fost foarte aproape să mă retrag. Am trecut prin momente dificile, pentru că cei mai mulți oameni nu credeau în mine. Mi se spunea că sunt bătrână și că trebuie să mă îndrept spre meseria de antrenoare. Am primit această ofertă din partea FRT, dar la acel moment mă gândeam să plec în altă țară ca antrenoare”, a declarat Mihaela Buzărnescu.

Comenteaza aceasta stire

rootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv