Roxana Dobre, iubita celebrului manelist, aducea pe lume un băiețel, iar cântărețul era în culmea fericirii. Doar că tânăra habar nu ar fi avut în ce „piesă” jucase Florin Salam, cu doar o săptămână înainte de a deveni, din nou, tată, scrie Cancan.

Party-ul incendiar ar fi avut loc după un spectacol susținut de manelist, iar fotografia cu pricina a fost făcută chiar de către unul dintre prietenii lui Salam. Fata este complet dezbrăcată, iar manelistul, lipit de ea, în chiloți și în tricou. În respectiva poză se poate observa și dezordinea din cameră: totul în jur arată ca după un adevărat dezmăț, ba chiar se vede și praful de pe masă.

„Fabuloasele imagini sunt de la o petrecere de zile mari, pusă la cale de artist într-o cameră de hotel din zona Berceni. Mai mult, alături de Salam ar fi fost și trei prieteni și, după cum am spus, tinerica goală-pușcă din poză”, mai spune sursa citată.

Ar putea fi acesta finalul carierei sale? Pozele vorbesc de la sine, iar manelistul nu a dat încă o declarație cu privire la cele întâmplate.


Tag-uri:
florin salam, pustoaica, goala, hotel, chiloti, adolescenta, poza, sexy, manele, regele manelelor, salam


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/07/button-share-896.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/07/button-share-896-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Roxana Dobre, iubita celebrului manelist, aducea pe lume un băiețel, iar cântărețul era în culmea fericirii. Doar că tânăra habar nu ar fi avut în ce „piesă” jucase Florin Salam, cu doar o săptămână înainte de a deveni, din nou, tată, scrie Cancan. Party-ul incendiar ar fi avut loc după...

Preluat de la EVZ