Facundo Espindola a murit la vârsta de 26 de ani, fiind înjunghiat în fața unui bar din Buenos Aires. Incidentul s-a petrecut duminică, la 6:30 dimineața, ora locală. Unul dintre agresori este Nahuel Oviedo, atacant la San Telmo, el și complicele său fiind reținuți acum de poliție.

Camerele de supraveghere au suprins imagini violente. Espindola și ceilalți doi au început să se lovească, iar la un moment dat unul dintre agresorii portarului ce a trecut și pe la River Plate a scos un cuțit și l-a înjunghiat pe acesta în torace, lovitură ce i-a produs moartea aproape instantaneu. Cei doi au fugit de la locul crimei, la bordul mașinii lui Oviedo, dar el și amicul său cu naționalitate paraguayană au fost prinși la scurt timp. Polițiștii au descoperit urme de sânge atât în mașină, cât și pe hainele celor doi, iar arma crimei a fost descoperită la câteva străzi distanță față de locul incidentului.

Din câte se pare, Espindola și agresorii nu se cunoșteau, iar Oviedo, care abia revenise pe teren de o spătămână, după ce suferise o ruptură a ligamentelor, a mai avut probleme cu legea. În 2011 a fost condamnat pentru un jaf, el recunoscându-și atunci vina.

Comenteaza aceasta stire

rootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv