La 36 de ani, Vasile era îndrăgostit de Maria, o femeie de 45 de ani. El este din comuna Corpadea iar iubita lui din localitatea Triteni. Erau împreună, susține Vasile, de vreo cinci ani, după ce s-au cunoscut în timp ce munceau, amândoi, în Italia. Așa cum a povestit pentru Gazeta de Cluj, Vasile a fost sunat, marți seara, de Maria care l-a invitat la ea acasă, în Triteni, pentru o partidă fabuloasă de amor. Atras de promisiune, Vasile a luat cursa până la Câmpia Turzii, apoi taxiul până pe un câmp din Triteni, de unde mai avea circa două sute de metri de parcurs, pe jos, până la „casa deliciilor”. N-a mai apucat să ajungă la iubită, fiind atacat și „rupt în bătaie” de fiul și cumnatul acesteia, după care femeia a sunat și la 112 să reclame că Vasile i-a violat domiciliul.

„N-am trecut bine puntea, peste o vale, că m-am trezit că au apărut, cu lanternele aprinse, fiul și cumatul ei. M-au atacat fără să-mi spună vreun cuvânt și m-au rupt în bătaie, eu neapucând să ripostez în vreun fel. Apoi, așa cum eram – plin de sânge – m-au târât până la ea acasă și au chemat poliția, zicând că eu le-am violat domiciliul, dar nu înainte ca să mă spele, ca să nu remarce poliția cât de tare îs bătut. Vă spun sincer, am fost pur și simplu călcat în picioare, minute în șir”, a povestit Vasile pentru Gazeta de Cluj. Sosiți la fața locului, polițiștii din comună l-au transportat pe Vasile la Spitalul Municipal Câmpia Turzii, unde medicii i-au acordat primul ajutor. Bărbatul are nasul rupt în două locuri, dar el este supărat mai mult pe Maria decât pe cei doi atacatori.

„Habar n-am de ce a procedat Maria în felul ăsta! Putea să mă înștiințeze că relația noastră s-a încheiat, nu să-și pună fiul și cumnatul să mă bată în așa hal”, a adăugat Vasile. El susține că este dispus să se împace cu atacatorii „dacă ne înțelegem la o despăgubire, ceva”, dar cu Maria „în vecii vecilor nu mă mai împac, orice ar face”.

Polițiștii din Cluj cercetează acest caz de amor cu năbădăi. „

Un bărbat în vârstă de 36 de ani a reclamat faptul că a fost bătut de fiul și cumnatul concubinei sale. Totodată, femeia respectivă a sunat la 112 și a reclamat violarea domiciliului. Bărbatul, în urma agresiunii, a fost transportat la Spitalul Municipal Câmpia Turzii, unde a fost internat pentru tratament și îngrijiri medicale. Acesta a depus plângere pentru infracțiunea de lovire sau alte violențe iar ea a depus, la rândul său, plângere penală pentru violare de domiciliu”, a declarat, pentru Gazeta de Cluj, Traian Morar, purtător de cuvânt al I.P.J.Cluj.


Tag-uri:
bataie, amor, iubita, pacalit, politia


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/07/button-share-857.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/07/button-share-857-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
La 36 de ani, Vasile era îndrăgostit de Maria, o femeie de 45 de ani. El este din comuna Corpadea iar iubita lui din localitatea Triteni. Erau împreună, susține Vasile, de vreo cinci ani, după ce s-au cunoscut în timp ce munceau, amândoi, în Italia. Așa cum a povestit...

Preluat de la EVZ