Cele 352 de pagini ale cărții lui Murray încep cu o constatare amară: Europa se sinucide. “La sfârșitul vieții multora dintre contemporanii noștri, Europa nu va mai fi Europa și locuitorii bătrnului continent vor fi pierdut singurul loc de pe pământ căruia îi spuneau acasă”.

Cartea lui Murray împărtășește multe dintre convingerile lui Renaud Camus cu privire la înlocuirea europenilor cu imigranți veniți din Orientul Mijlociu și Africa de Nord. Apăsați de masacrelele din ultimul război mondial și de vina trecutului colonial, europenii au început să se rușineze de propria identitate. Și-au abandonat originile creștine și credința în propria cultură și au început să promoveze relativismul și multiculturalismul. Imigrația, care după război a avut rolul de a completa forța de muncă decimată, a căpătat proporții uriașe în zilele noastre, în vreme ce rata nativității popoarelor albe a scăzut cumplit. Ceea ce șochează însă în cartea lui Murray sunt faptele, prezentate sec, fără cenzura pe care le-o aplică presa progresistă. Câteva exemple sunt edificatoare.

Murray îl citează stupefiat pe un politician norvegian Karsten Nordal Hauken care a fost violat de un imigrant din Somalia: „Am un sentiment de vină. Eu sunt motivul pentru care va fi trimis spre un viitor întunecat și nesigur în Somalia”. Nu este singurul caz în care victima unui viol reacționează așa. Intoxicată de ideile care i-au fost băgate în cap atâția ani, o fată din Mannheim, violată de trei imigranți, spune poliției că agresorii ei erau germani. Mai târziu, recunoaște că a mințit, apoi le scrie pe Facebook violatorilor: „Îmi pare foarte rău. Nu sunteți în siguranță aici pentru că trăim într-o societate sexistă. Sunteți asaltați de un val de rasism tot mai mare. Nu voi accepta asta. (…) Nu voi sunteți problema.”

Un alt exemplu este al unei tinere voluntare din asociația „No borders”, violată de un grup de imigranți sudanezi la granița dintre Italia și Franța. Colegii ei o sfătuiesc să nu depună plângere pentru viol, fata acceptă, dar până la urmă spune poliției adevărul. Colegii ei o acuză că delațiunea ei e motivată de ciudă.


Opiniile exprimate de invitații EVZ aparțin autorilor și nu reprezintă punctul de vedere al publicației

Tag-uri:
imigranti, violuri imigranti, victime violuir imigranti, islam, imigranti europa


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/07/button-share-859.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/07/button-share-859-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialInvitaţii evz
Cele 352 de pagini ale cărții lui Murray încep cu o constatare amară: Europa se sinucide. 'La sfârșitul vieții multora dintre contemporanii noștri, Europa nu va mai fi Europa și locuitorii bătrnului continent vor fi pierdut singurul loc de pe pământ căruia îi spuneau acasă”. Cartea lui Murray împărtășește multe...

Preluat de la EVZ