Cadavrul unei adolescente de 16 ani a fost descoperit, în timpul nopții de vineri spre sâmbătă, pe camp, la aproximativ trei kilometri de localitatea ieșeană Hălăucești. Polițiștii au deschis o anchetă, existând indicii că moartea fetei a fost una violentă.

Polițiștii ieșeni au fost alertați de prietenul adolescentei, care a sunat la numărul unic pentru apeluri de urgență 112 și a spus că fata are urme de violență în zona capului.

“S-a primit o solicitare de pe un câmp din Hălăucești-Mircești, referitor la o adolescentă care ar fi fost agresată. Aceasta a decedat pe câmpul respectiv. La fața locului s-a deplasat un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean și echipaje de Poliție”, a declarat, sâmbătă dimineață, prof.univ.dr. Diana Cimpoeșu, șef UPU-SMURD Iași.

Cadavrul tinerei, Carmen T., în vârstă de 16 ani, a fost preluat și transportat la Institutul de Medicină Legală (IML) Iași, pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cu exactitate a cauzei decesului.

Polițiștii și procurorii fac cercetările, existând suspiciuni de crimă.  Principalul suspect în acest caz este chiar iubitul fetei.

Comenteaza aceasta stire

rootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv