Bătaia din cartierul clujean Iris între o creștină practicantă și un tânăr IT-ist se datorează faptului că femeia și soțul ei nu mai au liniște, încă din luna octombrie 2017, din pricina zgomotelor infernale produse de numeroasele partenere de sex ale vecinului lor, de al cărui apartament familia este despărțită de un perete.

Nici poliția – care l-a avertizat pe tânăr în câteva rânduri – n-a reușit până acum să rezolve cazul, iar bătaia a fost provocată chiar de vecin, sosit la ușa femeii ca s-o pună la punct. Totul a început după ce respectiva, înnebunită de furie, îndrăznise să-i abordeze iubita cea mai gălăgioasă a IT-istului și să o avertizeze că e doar una din multele „pelerine” ce-l vizitează!

Vecina: “La început am crezut că le violează”

“D-na Corina este o femeie în vârstă de 51 de ani, dar nu-și arată vârsta reală, părând cu zece ani mai tânără. Mignonă, cu un trup perfect și trăsături frumoase, aceasta își privește interlocutorul direct în ochi și emană acea căldură sufletească specifică oamenilor înzestrați cu inteligență și spiritualitate. Marți, 17 iulie, aceasta a venit la I.M.L.Cluj cu un caz pe care-l va povesti cu o savoare neasemuită. La început relatarea lui a lăsat mască personalul feminin al instituției după care a provocat în rândul său uriașe valuri de râs! Intrigat și provocat la maximum de hohotele ce-au răzbătut din spatele ușilor metalice ale cabinetului, o abordez, în secunda următoare ieșirii pacientei din cabinetul de consultații. Apoi, după un minim efort de lămurire, reușesc să o conving pe protagonistă să-mi relateze povestea…”

“Abia le lasă să facă pipi, nici să facă duş nu le permite”

“Îşi continuă, uimită, pledoaria: “Sincer, vă spun că eu şi soţul meu ducem o viaţă profund răvășită fiindcă nu ne mai putem odihni deloc din pricina acestui individ hiperactiv și nici nu avem unde să ne refugiem de răcnetele femeilor din apartamentul acestuia – practic de manifestările vieții lui…” restul poveştii savuroase o puteţi citi AICI.


Tag-uri:
vecini, bătaie, femei, ţipete, amor, bărbat, IT-ist, Cluj, poliţia


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/07/button-share-831.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/07/button-share-831-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Bătaia din cartierul clujean Iris între o creștină practicantă și un tânăr IT-ist se datorează faptului că femeia și soțul ei nu mai au liniște, încă din luna octombrie 2017, din pricina zgomotelor infernale produse de numeroasele partenere de sex ale vecinului lor, de al cărui apartament familia este...

Preluat de la EVZ