După divorțul de Cristian Borcea, Alina Vidican a fost nevoită să părăsească penthouse-ul din Miami.Ea a preferat să rămână în Statele Unite, şi, se pare că cei doi apar ca proprietari la o adresă dintr-un oraș mic în apropiere de Oakland. Vila se află în Lauderdale Lake, din zona metropolitana Miami-Fort Laurdale-West Palm Beach.

Alina Vidican are acum o vilă cu 3 dormitoare, 3 băi, un garaj și un living, într-o zona rezidențială. Cristian Borcea și Alina Vidican au fost căsătoriți din anul 2011 până în 2016, când s-au prezentat la notar să pună capăt mariajului, după scandalul cu Valentina Perinel.
Potrivit unor informații oficiale de pe site-ul administrației statului Flroida, noua adresă a Alinei figurează în Lauderdale Lake, un mic orășel care face parte din zona metropolitană Miami – Fort Lauderdale -West Palm Beach. Imobilul se află în apropiere de Oakland Park, într-o zonă rezindențială.

Alina Vidican este la curent cu tot ce se întâmplă în viața fostului soț și, potrivit ultimelor informații Borcea și actuala iubită, Valentina Pelinel, cea care i-a dăruit încă un copil, nu se vor căsători, notează Antena Stars. În acest context, Alina pare că speră la o împăcare cu fostul soț, despre care a declarat, în repetate rânduri, că nu l-a uitat și că și-ar dori să formeze iar o familie.


Tag-uri:
Alina Vidican, Borcea, Perinel, vilă, Miami, penthouse, vânzare


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/07/button-share-813.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/07/button-share-813-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialMonden
După divorțul de Cristian Borcea, Alina Vidican a fost nevoită să părăsească penthouse-ul din Miami.Ea a preferat să rămână în Statele Unite, şi, se pare că cei doi apar ca proprietari la o adresă dintr-un oraș mic în apropiere de Oakland. Vila se află în Lauderdale Lake, din zona...

Preluat de la EVZ