Andreea Denisa, o tânără de 18 ani din Craiova, a murit în accidentul rutier provocat de prietenul ei, Matei Uncheașu (16 ani), care s-a urcat la volanul mașinii Volkswagen Golf a părinților fără a avea permis auto și în stare de ebrietate. Adolescentul a fost reținut pentru 24 de ore.

Pe contul de socializare al Andreei Denisa sunt zeci de mesaje de condoleanțe. Fata era iubita fiului de judecători. Toți prietenii spun că sunt în stare de șoc și îl acuză de teribilism pe Matei Uncheașu, cel care a provocat accidentul grav în dimineața zilei de 17 iulie.

“Pentru că vorbele părinților le luați mereu în râs, credeți că părinții sunt de modă veche și nu mai știu nimic. Păcat, uite ce face anturajul”, a scris unul dintre comentatori pe contul de Facebook al tinerei.

Accidentul a avut loc marți dimineața, 17 iulie, la ieșire din Craiova, în zona cunoscută sub numele Hanul Doctorului. Matei Uncheașu este fiul judecătorilor Dumitru Uncheașu, magistrat la Judecătoria Craiova, delegat la Penitenciarul de Minori Craiova, iar mama este Cecilia Uncheașu, judecător la Tribunalul Dolj.

Mașina implicată în accident era a tatălui minorului, dar acesta a spus polițiștilor că nu știa ce a făcut fiul său. Când s-a întâmplat tragedia, cei doi magistrați erau la spital, lângă bunicul aflat în comă al adolescentului.

Polițiștii craioveni au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, conducere fără permis și sub influența alcoolului. Matei Uncheașu a ieșit din spital și a fost reținut pentru 24 de ore. El se află deja în arestul poliției doljene, iar astăzi va fi prezentat în fața judecătorilor cu propunere de arestare preventivă.

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

rootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv