Cei doi au discutat aproape totul, de la Rusia la Brexit, despre politica de migrație din Ungaria lăudând ţara că nu se abate de la pretențiile sale chiar dacă nu sunt în concordanţă cu Uniunea Europene, totodată preşedintele a mai subliniat că Brexit există din cauza unui singur motiv: imigraţiei în masă.

În interviulcu Piers Morgan, gazda Good Morning Britain, Trump afirmă: “Am spus că Brexit există din cauza unui singur motiv: imigrația. Cred că oamenii din Marea Britanie doresc să aibă pe cine doresc ei în țara lor și cred că ceea ce se întâmplă în toată Europa este foarte trist “.

Piers a dorit să-i reamintească lui Trump: “Oamenii au fost surprinși că ați spus că sunteţi împotriva imigraţiei în masă. America a fost construită pe baza imigrației. Marea cultură a Americii s-a format pe baza de imigranți ” El a continuat să îl întrebe pe președinte: “De ce nu credeți că poate funcționa şi în Europa?”

Președintele a răspuns: “Cred că depinde de unde sunt, cine sunt, nivelul educațional, nivelul de muncă, cred că depinde de multe lucruri. Tocmai văd ce se întâmplă, crime în locuri în care nu au avut loc niciodată. Uitați-vă la Ungaria ca exemplu. Nu sunt de acord să facă ceea ce au făcut unele dintre celelalte țări. Au făcut un lucru foarte dur …şi totuși migrația în masă schimbă Europa. Ea schimbă serios Europa în rău”, a mai spus Donald Trump.

“Uitați-vă la ce sa întâmplat la Paris, vă uitați la ce sa întâmplat la Londra. Te uiți la ceea ce se întâmplă peste tot cum schimbă Europa și nu mă refer în mod pozitiv “, a reiterat el.

Jurnalistul a dorit să afle dacă Trump va candida pentru un al doilea mandat de președinte al Statelor Unite. Ar putea lumea să vadă pe Trump preşedinte în 2020? El a recunoscut: “Am intenția pe deplin să conduc. “Ei bine, niciodată nu știe, ce se întâmplă cu sănătatea…”

Morgan i-a spus preşedintului că arată foarte bine. Trump a răspuns: “Mă simt bine…”.

Vreţi să candidaţi nou?

Președintele Trump:Ei bine, intenționez pe deplin. Se pare că toată lumea vrea să fac asta “. El a adăugat că nu poate vedea un democrat viabil care să-l poată bate, explicând: “Eu îi cunosc pe mulți, i-am văzut, i-am studiat și până acum nu au candidatul potrivit”.


Tag-uri:
Trump, interviu, Good Morning Britain, Piers Morgan, Marea Britanie, Brexit, Ungaria, imigraţie, America, cultură, crime


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/07/button-share-618.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/07/button-share-618-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Cei doi au discutat aproape totul, de la Rusia la Brexit, despre politica de migrație din Ungaria lăudând ţara că nu se abate de la pretențiile sale chiar dacă nu sunt în concordanţă cu Uniunea Europene, totodată preşedintele a mai subliniat că Brexit există din cauza unui singur...

Preluat de la EVZ