Oreste a reacționat pe Facebook, susținând că a fost sunat de o persoană care nu s-a prezentat și care la chemat luni la DIICOT Ploiești.

„Dau aici un răspuns general, tuturor celor care vor sa ma întrebe ceva despre un dosar despre care nu ştiu nimic! Nu am fost audiat, nu mi ‭‬ s-a comunicat nici o citaţie. Am primit doar un telefon de la numărul acesta ‭(0799) 106 127‬ de la care am fost invitat luni la Ploieşti. Foarte suspect este faptul ca cineva intoxica câţiva jurnalişti cu date 100% false despre mine dintr-o ancheta la care nu am răspuns încă procurorilor. Am contactat avocatul şi voi acţiona in instanţa pe toţi cei care fac afirmaţii denigratoare şi calomnioase despre mine, in afara oricăror probe!”, scrie Oreste Teodorescu, pe Facebook.

„Tot acest scenariu este o făcătură de la cap la coada! Asemenea informatii sunt false 100%. Cereţi surselor voastre sa ofere probele aferente, altfel este doar o încercare grosolana de compromitere! Atenţie la claritatea informaţiilor! Vi s-au spus despre Percheziţii, consum de stupefiante, martor, acum înţeleg ca vi se creionează profilul unui traficant! Eu voi acţiona in judecată pe absolut toţi cei care afirma minciuni despre mine. in rest, va urez toate cele bune şi sa va faceţi profesiunea cu credinţă şi in spiritul adevărului, altfel este doar o imensa şi penibila manipulare!”, a precizat Oreste.

Pe de altă parte, surse judiciare au declarat pentru libertatea, că prezentatorul tv ar fi cumpărat, cel puțin o dată, cu aproximativ o mie de euro o cantitate de droguri de la un furnizor vizat în acest dosar.

Manelistul Elis Armeanca ar fi suspectat de trafic de droguri de mare risc și a fost citat la DIICOT. În dosar, ca martori, apar numele Ralucăi Bădulescu, Marian Ionescu, Răzvan Ciobanu.

Marian Ionescu ar urma să fie audiat ca martor, iar fiul său, Carmin Ionescu, ar fi vizat în calitate de consumator de droguri.


Tag-uri:
oreste, droguri, dosar, diicot, reactie, facebook


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/07/button-share-532.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/07/button-share-532-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Oreste a reacționat pe Facebook, susținând că a fost sunat de o persoană care nu s-a prezentat și care la chemat luni la DIICOT Ploiești. „Dau aici un răspuns general, tuturor celor care vor sa ma întrebe ceva despre un dosar despre care nu ştiu nimic! Nu am fost audiat,...

Preluat de la EVZ