Feli Donose a mărturisit într-un interviu că este foarte speriată, mai ales din cauza stării emoționale schimbătoare pe care o are.

„Sunt tripolară. Schimb stările foarte des. Treaba cu sarcina te schimbă. E o chestie care se întâmplă şi pe care o spun fără nici o ruşine, şi anume că mă uit în oglindă la mine şi mi se pare că sunt mai frumoasă.

E o etapă faină în care sunt şi aşa paranoia pentru că e primul copil. Am foarte multe frici, dar de exemplu, dacă ar fi după mine, pentru copil aş face câte un ecograf în fiecare zi. Treaba cu naşterea este una dintre cele mai mari frici din viaţa mea”, a spus cântăreața, potrivit Cancan.ro.

Feli Donose ar putea să nască un băiețel, dacă ar fi să dăm crezare parapsihologului Florentina Ion.

„Cam 80% este băieţel. A fost foarte ataşată de bunica ei şi când mai are momente de slăbiciune, i s-a transmis să-i ceară ajutorul pentru că este un spirit superior care o poate ajuta de acolo de unde este. De divorţul părinţilor a fost foarte afectată în mod emoţional. Să nu facă aceeaşi greşeală pe care au făcut-o părinţii. Să facă nişte rugăciune de iertare, să meargă la mormântul tatălui să îi dea de pomană.

Să aibă grijă la modul de alimentaţie. Este mai sensibilă. O să nască prin cezariană. Ar fi benefic să facă măcar căsătoria civilă, ca acest copilaş să vină într-o familie”, a declarat parapsiholog, potrivit Cancan.ro.


Tag-uri:
cantarete, feli, donose, insarcinata, stare, emotionala, marturisiri


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/06/button-share-1797.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/06/button-share-1797-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Feli Donose a mărturisit într-un interviu că este foarte speriată, mai ales din cauza stării emoționale schimbătoare pe care o are. „Sunt tripolară. Schimb stările foarte des. Treaba cu sarcina te schimbă. E o chestie care se întâmplă şi pe care o spun fără nici o ruşine, şi anume că...

Preluat de la EVZ