Gina Miller a mai declarat: E timpul să decideți, pentru a vă lua înapoi controlul până nu este prea târziu” Mulțimea s-a adunat în capitala Regatului Unit, cerând un al doilea referendum, acuzând guvernul că este necinstit. “Este pur și simplu necinstit pentru că îndrăznesc să spună că voința poporului este aceeași ca acum doi ani.

“Împreună trebuie să ne ridicăm, să cerem să ne fie auzite vocile noastre, să cerem să fim ascultaţi şi respectaţi”.

Activiștii au condus mii de protestatari care au cerut un al doilea referendum, cu ocazia aniversării votului britanic de a părăsi UE.
Vorbitorii de la eveniment vor include pe liderul liberal-democrat, Sir Vince Cable, Tory, Anna Soubry, deputatul labourist David Lammy și co-liderul Partidului Verde, Caroline Lucas. Sir Cable a declarat: “Brexit nu este o afacere încheiată, Brexit poate fi oprit”.

“Theresa May admite că va fi o pagubă, dorinţa ei este de a limita daunelor, dar mai bine pentru ţară este de a opri Brexitul şi revenirea la problema oamenilor cu opțiunea de a rămâne în UE. Protestul se va încheia în Piața Parlamentului și este susținut de grupuri anti-Brexit, inclusiv Open Britain, succesorul campaniei eșuate britanic “Stronger in Europe”.

Organizatorii au declarat vor reprezenta cel mai mare protest pro-UE, atrăgând zeci de mii de activiști. “În această sâmbătă se vor vedea zeci de mii de oameni din toată Marea Britanie împotriva ieşirii din Uniunea Europeană.

Protestors march with homemade signs through the streets of LondonThe protest is being held on the second anniversary of the landmark vote

Sursa: express.co.uk


Tag-uri:
Brexit, marş, activişti, anti-Brexit, Marea Britanie, Londra, Gina Miller, gubern, May


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/06/button-share-1742.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/06/button-share-1742-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Gina Miller a mai declarat: E timpul să decideți, pentru a vă lua înapoi controlul până nu este prea târziu' Mulțimea s-a adunat în capitala Regatului Unit, cerând un al doilea referendum, acuzând guvernul că este necinstit. 'Este pur și simplu necinstit pentru că îndrăznesc să spună...

Preluat de la EVZ