Oroarea a fost descopertită vineri la prânz în localitatea arădeană Vârfurile.

Un bărbat în vârstă de 40 de ani, Ionel Pană, cunoscut în comună cu probleme emoționale și consumator de alcool, şi-a dus copilul de 8 ani la şcoală, vineri dimineață, apoi și-a ucis soția și s-a sinucis.

După comiterea crimei, s-a urcat în mașină, iar după ce a alimentat a rulat cu viteză maximă până în județul vecin, Hunedoara, unde a intrat în fața unui tir care venea pe contrasens. A murit pe loc. Poliția a fost alertată prin apel la 112. „În data de 25.05.2018, în jurul orei 10.00, un bărbat în vârstă de 40 de ani, din comuna Vârfurile, judeţul Arad, în timp ce conducea un autoturism pe DN 76, în comuna Vaţa de Jos, din direcția Arad-Brad, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune frontală cu un autotren care circula regulamentar din direcţia Brad – Oradea şi care era condus de un bărbat de 35 de ani, din comuna Ciuruleasa, judeţul Alba. În urma accidentului rutier a rezultat decesul conducătorului autoturismului”, transmite Bogdan Nițu, ofițerul de presă al IPJ Hunedoara.

Totul părea un accident de circulaţie în urma căruia bărbatul a murit. Anchetatorii chiar au presupus că poate, șoferul, a adormit la volan. Sau că a avut un moment de neatenție, ce i-a fost fatal. Polițiștii au încercat să o apeleze pe soția acestuia, pentru a-i anunța tragedia, însă femeia era de negăsit. Luând legătura autoritățile din comună, au fost conduși la domiciliul celor doi, unde li s-a relevat adevărata tragedie.

Adevărata tragedie, acasă

Soția bărbatului mort în accidentul rutier zăcea moartă într-o baltă de sânge, cu capul spart de la un corp contondent, probabil ciocan, și cu pieptul înjunghiat cu un cuțit. Se pare că după ce şi-a lăsat copilul la şcoală, bărbatul s-a dus acasă, și-a omorât soția, pe fondul unor dispute mai vechi alimentate de gelozie, apoi a plecat și s-a sinucis, înscenând un accident rutier.

Anchetatorii urmează să stabilească, în urma cercetărilor efectuate la fața locului, împrejurările exacte în care a avut loc fapta.

Tag-uri:
ucis, crima, arad, varfurile, sinucid, ionel pana, femeie, omorata, acasa, masina, hunedoara, accident


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/05/button-share-1836.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/05/button-share-1836-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Oroarea a fost descopertită vineri la prânz în localitatea arădeană Vârfurile. Un bărbat în vârstă de 40 de ani, Ionel Pană, cunoscut în comună cu probleme emoționale și consumator de alcool, şi-a dus copilul de 8 ani la şcoală, vineri dimineață, apoi și-a ucis soția și s-a...

Preluat de la EVZ