Liderul ALDE l-a vizitat pe președintele PSD la biroul acestuia de la Palatul Parlamentului, imediat după ce șeful statului a refuzat propunerea ministrului Justiției, Tudorel Toader, de revocare a procurorului-șef al DNA.

Tăriceanu a refuzat să comenteze, deocamdată, această decizie a președintelui Klaus Iohannis.

E a mai spus, înainte de întâlnirea cu Liviu Dragnea, că va avea o reacție imediat după ce va citi documentul realizat de Administrația Prezidențială, cu argumentele în baza cărora șeful statului a refuzat să o revoce pe Laura Codruța Kovesi.

Reamintim că, în februarie, ministrul Justiției, Tudorel Toader, a prezentat un document cu 20 de argumente în baza cărora a cerut revocarea procurorului-șef al Direcției Naționale Anticorupție.

Tag-uri:
tariceanu, dragnea, kovesi


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/04/button-share-1155.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/04/button-share-1155-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Liderul ALDE l-a vizitat pe președintele PSD la biroul acestuia de la Palatul Parlamentului, imediat după ce șeful statului a refuzat propunerea ministrului Justiției, Tudorel Toader, de revocare a procurorului-șef al DNA. Tăriceanu a refuzat să comenteze, deocamdată, această decizie a președintelui Klaus Iohannis. E a mai spus, înainte de întâlnirea...

Preluat de la EVZ