Un avion cu două motoare s-a prăbuşit sâmbătă pe banda de oprire de urgenţă a unei autostrăzi din centrul Franţei, provocând moartea celor două persoane aflate la bord, relatează AFP, potrivit agerpres.ro.

Potrivit declaraţiilor colectate de poliţie, aparatul, care zbura la o altitudine foarte joasă şi al cărei pilot pare să fi pierdut controlul, a lovit un dispozitiv de semnalizare pe autostrada A47, la Saint-Chamond (Loire), în jurul după-amiezii (10:00 GMT).

Pilotul şi pasagerul său au fost găsiţi încarceraţi în cabina de pilotaj a avionului, care s-a prăbuşit pe marginea autostrăzii. Traficul în zonă a fost redus la o singură banda, în direcţia Saint-Etienne/Lyon, a precizat poliţia.

Tag-uri:
avion, Franta, avion prabusit, accident aviatic, incident aviatic, supravietuitori


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1797.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1797-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialSocial
Un avion cu două motoare s-a prăbuşit sâmbătă pe banda de oprire de urgenţă a unei autostrăzi din centrul Franţei, provocând moartea celor două persoane aflate la bord, relatează AFP, potrivit agerpres.ro. Potrivit declaraţiilor colectate de poliţie, aparatul, care zbura la o altitudine foarte joasă şi al cărei pilot pare...

Preluat de la EVZ