Un tânăr de 24 de ani, din Vaslui, acuzat că după un scandal în școala în care învăța prietena lui, în vârstă de 14 ani, a înjunghiat-o de față cu mama fetei, a fost arestat preventiv. Adolescenta este internată în spital, în stare stabilă.

Magistrații din cadrul Judecătoriei Vaslui au dispus arestarea preventivă a lui Nicușor Cucu, de 24 de ani, pentru comiterea a zece infracțiuni, printre ele regăsindu-se cele de sechestrare, amenințare, lovire și port ilegal de obiecte periculoase. Acesta a intrat în școala din satul Buda, comuna Oșești și a înjunghiat-o pe iubita sa în vârstă de 14 ani.

„Instanța admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui și dispune arestarea preventivă a inculpatului Cucu Nicușor Ionuț, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal, pe o durată de 30 de zile“, au precizat judecătorii vasluieni.

Conform anchetatorilor, individul a avut o relație de dragoste cu minora de 14 ani, dar, la un moment dat, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Vaslui s-a sesizat și a început o anchetă. De asemenea, părinții fetei ar fi refuzat ca cei doi tineri să continue relația, fapt care l-ar fi iritat pe tânăr.

Acesta a mers la Școala „Luiza Zavloschi”, din satul Buda, comuna Oșești, județul Vaslui, unde ar fi făcut scandal.

„La un moment dat, mama minorei i-a spus tânărului să meargă cu toții spre casă, pentru a se calma. Pe drum, tânărul s-ar fi certat din nou, iar, la domiciliul minorei, ar fi tăiat-o pe aceasta la mână. Fata este internată în spital, fiind emis un certificat medico-legal pentru șapte zile de îngrijiri medicale. Suspectul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile“, a declarat sâmbătă Silvia Manta, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui.

Tânărul ar fi forțat eleva să meargă cu el într-un alt sat, fapt pentru care este cercetat pentru sechestrare de persoane.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/tanarul-din-vaslui-acuzat-ca-si-a-injunghiat-prietena-in-varsta-de-14-ani-dupa-un-scandal-in-scoala-unde-invata-adolescenta-a-fost-arestat-preventiv-47764.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/tanarul-din-vaslui-acuzat-ca-si-a-injunghiat-prietena-in-varsta-de-14-ani-dupa-un-scandal-in-scoala-unde-invata-adolescenta-a-fost-arestat-preventiv-47764-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv