Sursă aparent inepuizabilă de informații despre utilizatori, profilurile Facebook ar putea fi cerute în mod obligatoriu spre analiză tuturor solicitanților de viză pentru Statele Unite, indiferent dacă aceștia au sau nu statutul de imigranți.

Deja foarte strict, procesul de acordare a vizelor pentru Statele Unite ar putea deveni și mai complicat, scrie go4it.ro.

Autoritățile americane iau în considerare introducerea obligativității de a furniza adresele tuturor conturilor de utilizator din rețelele de socializare, împreună cu orice adrese email si numere de telefon folosite în ultimii 5 ani.

Până acum, o astfel de verificare era solicitată doar anumitor persoane considerate cu risc crescut pentru activități teroriste.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/solicitantii-de-viza-pentru-sua-ar-putea-fi-obligati-sa-furnizeze-istoricul-ultimilor-cinci-ani-de-activitate-in-retelele-de-socializare-47760.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/solicitantii-de-viza-pentru-sua-ar-putea-fi-obligati-sa-furnizeze-istoricul-ultimilor-cinci-ani-de-activitate-in-retelele-de-socializare-47760-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv