Cei doi agresori sunt un elev din clasa a VII-a și unul din clasa a VIII-a, iar Inspectoratul școlar Județean (IȘJ) Botoșani a confirmat evenimentul de miercuri, în urma căruia cadrul didactic de la Liceul Tehnologic Todireni a ajuns să aibă un ochi vânăt, conform Botoșăneanul.ro.

„Într-adevăr, a avut loc o altercație verbală și fizică acolo între un elev și profesorul de geografie. Acești elevi nu sunt supravegheați de părinți. Au mai spus cei de la școală că în ultima ședință a Consiliului Profesoral s-a discutat comportamentul elevilor de la această clasă. Ca urmare a incidentului de miercuri, la nivelul școlii s-a constituit o comisie de anchetă care va cerceta situația și va dispune măsuri”, a transmis purtătorul de cuvând al IȘJ Botoșani, Ciprian Manolache.

Cei doi elevi i-ar fi tras și scaunul de la catedră profesorului de geografie, înainte de altercație.

„Am înțeles că acel profesor a mai avut probleme cu elevii. Este un profesor care nu prea poate stăpâni clasele. Nu știu de ce, e mai tânăr. Sigur că va da și el o declarație, se vor face vizionări și pe camerele video instalate în interiorul școlii”, a adăugat reprezentantul instituției.

Rezultatele anchetei vor fi comunicate săptămâna următoare.

Tag-uri:
profesor, liceu, liceu tehnologic, profesor batut, elevi agresivi


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1803.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1803-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialSocial
Cei doi agresori sunt un elev din clasa a VII-a și unul din clasa a VIII-a, iar Inspectoratul școlar Județean (IȘJ) Botoșani a confirmat evenimentul de miercuri, în urma căruia cadrul didactic de la Liceul Tehnologic Todireni a ajuns să aibă un ochi vânăt, conform Botoșăneanul.ro. „Într-adevăr, a avut loc...

Preluat de la EVZ