UPDATE.Serviciul de Protecție și Pază a reacționat, după accidentul în care a fost implicat un ofițer. Astfel susțin ofcialii serviciului, angajatul instituției se afla în timpul liber, în mașina personală. Ofițerul a trecut pe culoarea verde a semaforului, însă nu s-a asiguratla un viraj la dreapta pe unde traversa pietonul, tot pe culoarea verde. SPP precizează că ofițerul a fost cel care a sunat la 112 și a anunțat accidentul, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Totodată, șoferul le-a precizat polițiștilor că este cadru militar, angajat SPP. Cercetările sunt efectuate sub coordonarea procurorilor militari.

Știrea inițială

Accidentul în care a fost implicat angajatul SPP a avut loc, vineri dimineața, în jurul orei 6.00, pe raza sectorului 5.

Oficiali de la Brigada Rutieră au precizat că un conducător al unui autoturism a surprins și accidentat ușor un bărbat, în vârstă de 58 de ani, care se angajase în traversarea străzii pe marcajul pietonal și la culoarea verde a semaforului electric pietonal.

Cond auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

A fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Având în vedere calitatea de militar a conducătorului auto, cercetările vor fi desfășurate sub îndrumarea Parchetului Militar.

Oficiali din rândul oamenilor legii au declarant, pentru EVZ, că pietonul a fost lovit ușor, iar după ce a fost investigat de medici a plecat acasă.

Totodată, angajatul SPP se afla în timpul liber.

Tag-uri:
SPP, cercetat, penal, accident, rutier, ofiter


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1794.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1794-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
UPDATE.Serviciul de Protecție și Pază a reacționat, după accidentul în care a fost implicat un ofițer. Astfel susțin ofcialii serviciului, angajatul instituției se afla în timpul liber, în mașina personală. Ofițerul a trecut pe culoarea verde a semaforului, însă nu s-a asiguratla un viraj la dreapta pe unde traversa...

Preluat de la EVZ