În documentul desecretizat de SRI, se remarcă pagina 17, unde ștampila oficială este alb-negru, în timp ce, pe toate celelalte pagini, aceasta este color. Mai mult, numărul paginii pare a fi scris cu pixul, iar sintagma „STRICT SECRET”, tăiată tot cu un instrument de scris. În final, numele prim-adjunctului SRI de la acea vreme, Florian Coldea, pare să fie și el parțial tăiat.

În acest context, Marincea a scris un mesaj pe pagina lui de Facebook, însoțit de o poză cu mult-discutat pagină 17 a protocolului SRI-PÎCCJ, pentru a clarifica situația.

„Pentru adepții teoriei conspirației, atasez pagina 17 din protocolul declasificat cu PG. La scanarea color, apar pe verso stampilele de multiplicare xerox. Documentul a fost scanat alb-negru, pentru ca stampilele de xerox nu făceau parte din documentul oficial. Adepții teoriei conspiratiei puteau sa studieze documentul de la PG si se lamureau”, a scris purtătorul de cuvânt al SRI.

Atașăm mai jos poza paginii 17, așa cum apare ea pe pagina de pe rețeaua de socializare a lui Ovidiu Marincea.

Pagina 17 a protocolului SRI-PÎCCJ, publicată de Marincea. Sursa FOTO: Facebook

Tag-uri:
SRI, protocol sri, sri piccj, sri parchet, pagina 17, ovidiu marincea, protocol


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/pagina-17-protocol-sri-parchet-marincea.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/pagina-17-protocol-sri-parchet-marincea-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialJustiţie
În documentul desecretizat de SRI, se remarcă pagina 17, unde ștampila oficială este alb-negru, în timp ce, pe toate celelalte pagini, aceasta este color. Mai mult, numărul paginii pare a fi scris cu pixul, iar sintagma „STRICT SECRET”, tăiată tot cu un instrument de scris. În final, numele prim-adjunctului...

Preluat de la EVZ