Igor Dodon, președintele Republicii Moldova, este politicianul care se bucură de cea mai mare încredere din partea cetățenilor moldoveni, arată datele unui sondaj publicat, vineri, de International Republican Institute, relatează site-ul Unimedia.info.

Potrivit sondajului, Dodon se bucură de încrederea a 31% dintre cetățenii Republicii Moldova. Acesta este urmat de Maia Sandu, liderul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), care se bucură de încrederea a 16% dintre moldoveni. Pe locul al treilea se clasează Andrei Năstase, președintele Platformei Civice Demnitate și Adevăr și candidat pentru Primăria Chișinăului, care este creditat de 8% dintre cetățenii Republicii Moldova.

În premierul Pavel Filip au încredere doar 6% dintre cetățeni, iar în fostul președinte comunist Vladimir Voronin doar 4%.

Sondajul a fost efectuat în perioada 7 februarie-7 martie, iar marja de eroare este de +/- 2.5%.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/igor-dodon-in-topul-preferintelor-cetatenilor-republicii-moldova-sondaj-47763.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/igor-dodon-in-topul-preferintelor-cetatenilor-republicii-moldova-sondaj-47763-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv