Aceste cifre sunt motive de îngrijorare pentru guvernul grec, așa cum au fost înregistrate în timpul iernii, unde condițiile meteorologice nefavorabile din Marea Egee ar fi putut împiedica sosirea unui număr semnificativ de migranți.

Este greu de estimat creșterea numărului de migranţi pe timpul verii, când condițiile vor fi mai favorabile. Ministrul grec presupune că imigrația este folosită ca un mijloc de presiune din partea Turciei împotriva Greciei și a restulului ţărilor din UE.

“Situația este dificilă, nu neg asta. Și dacă vreți un clasament, cele mai mari dificultăți pot fi găsite în Lesvos, Moria, Samos, Chios, Kos şi Leros”. Primul ministru al Greciei, Alexis Tsipras, a informat comisarul european pentru imigrație, Dimitris Avramopoulos, despre această situaţie şi cere măsuri de urgenţă, notează voiceofeurope.

Tag-uri:
Turcia, Grecia, migraţie


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1799.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1799-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Aceste cifre sunt motive de îngrijorare pentru guvernul grec, așa cum au fost înregistrate în timpul iernii, unde condițiile meteorologice nefavorabile din Marea Egee ar fi putut împiedica sosirea unui număr semnificativ de migranți. Este greu de estimat creșterea numărului de migranţi pe timpul verii, când condițiile vor fi mai...

Preluat de la EVZ