Misterul descoperirii unei arme în portbagajul unei mașini situate în Piața Victoriei, în apropiere de clădirea Guvernului a fost elucidat. EVZ a aflat că deținătorul puștii și a muniției din portbagajul unei mașini care a luat foc este un trăgător de tir sportiv și deține autorizație de port-armă. De alfel, Poliția Capitalei a subliniat acest fapt, numai că, în comunicarea transmisă presei susține că în portbagajul mașinii care a luat foc s-ar fi aflat o pușcă de vânătoare. „Urmează să stabilim cu exactitate, după ce arma va fi verificată”, au explicat, pentru EVZ, oficiali din Poliția Capitalei.

Din informațiile obținute de EVZ, proprietarul armei se intorcea de la un concurs de tir sportiv, desfășurat în poligonul Federației Romane de Tir Sportiv „Iosif Sarbu” și este autorizat să posede arma.

Poliția Capitalei a transmis că, în jurul orei 16.00, prin apel 112 a fost sesizat un incediu la un autoturism parcat în zona Piața Victoriei, la intersecție cu strada Buzești, incendiu manifestat în zona portbagajului.

„După stingerea incendiului, în portbagaj a fost identificată o armă de vânătoare, în cutie și mai multe cartușe de vânătoare. Proprietarul autoturismului a fost condus la Secția 4 Poliție pentru verificări. Este posesor autorizat de armă de vânătoare. Urmează să se stabilească modul în care a respectat prevederile privind condițiile de păstrare a armei și muniției”, a transmis Poliția Capitalei.

Tag-uri:
arma, Guvern, masina, foc, Piata Victoriei, tir, sportiv


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/masina-arma-portbagaj-2.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/masina-arma-portbagaj-2-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Misterul descoperirii unei arme în portbagajul unei mașini situate în Piața Victoriei, în apropiere de clădirea Guvernului a fost elucidat. EVZ a aflat că deținătorul puștii și a muniției din portbagajul unei mașini care a luat foc este un trăgător de tir sportiv și deține autorizație de port-armă. De...

Preluat de la EVZ