Actorul și prezentatorul de televiziune a declarat că a avut parte de o poveste care ar putea foarte ușor să între la tipul de relatări din seria #metoo.

Călinescu a spus că avea 15 ani, când o vecină a abuzat de el:

„Aveam 15 ani și o vecină, studentă la medicină, de 22 de ani a abuzat de mine de îmi tremura la începutul anului școlar ghiozdanul. Venea la școală în pauză și mă întreba: Ce ai acum? Matematică? Bine, hai” Stăteam vizavi de școală”, a declarat Florin Călinescu.

Colegul său de platou, Andi Moisescu a intervenit și a dat și el detalii sensibile despre viața sa intimă, spunând că prima lui experiență sexuală a fost la vârsta de 16 ani, cu o femeie mult mai matură decât el.

Cu toate acestea, Moisescu a preferat să rămână discret în ceea ce privește experiența sa.

Tag-uri:
calinescu, marturisiri, abuzat, vecina, andi moisescu


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1762.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1762-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Actorul și prezentatorul de televiziune a declarat că a avut parte de o poveste care ar putea foarte ușor să între la tipul de relatări din seria #metoo. Călinescu a spus că avea 15 ani, când o vecină a abuzat de el: „Aveam 15 ani și o vecină, studentă la medicină,...

Preluat de la EVZ