Mizeria lăsată de elevi în autobuz este de nedescris! Bărbatul a muncit mult până când a reuşit să cureţe tot ceea ce copiii au lăsat în urmă, scrie Spynews.

“Colegul, după o “cursă altfel” cu “lcoala altfel” din Focşani. Este cea mai buna oglindă a educaţiei din România anului 2018, fie că vorbim despre învăţământ sau familie.

Adresez următoarea întrebare retorică „când vom începe să transportăm oameni ?”, a scris cineva pe o reţea de socializare în dreptul imaginii din autobuz.

Toţi oamenii care au văzut imaginea au trăit un adevărat şoc! În doar câteva ore, fotografia a strâns mii de reacţii, iar oamenii au distribuit-o pentru a le arăta tuturor ce se poate întâmpla atunci când educaţia lipseşte.

Tag-uri:
autobuz, sofer, mizerie, elevi, oameni, saptamana altfel


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1703.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1703-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialSocial
Mizeria lăsată de elevi în autobuz este de nedescris! Bărbatul a muncit mult până când a reuşit să cureţe tot ceea ce copiii au lăsat în urmă, scrie Spynews. 'Colegul, după o 'cursă altfel' cu 'lcoala altfel' din Focşani. Este cea mai buna oglindă a educaţiei din România anului 2018,...

Preluat de la EVZ