Monica Buliga, femeia ucisă de soț, a fost înmormântată azi, alături de cei doi copii, în comuna natală comuna – Tupilați, din județul Neamț. Victimele triplei crime de la Brașov au fost conduse pe ultimul drum de aproximativ 200 de oameni, între care părinții și fratele criminalului.

Aproximativ două sute de persoane au venit, vineri, în curtea familiei Munteanu, din comuna Tupilați, pentru a participa la înmormântarea Monicăi Buliga și a celor doi copii, un băiat de 13 ani și o fată de 18 ani.

“Înmormântarea a avut loc la ora 11.00, în satul Totoiești. Am fost și eu, au fost câteva sute de persoane. Este durere mare. Au fost și rudele lui, de la Suceava, oamenii nu au nicio vină. Au fost părinții lui și cu fratele. Familia fetei a zis clar că nu are nimic cu dânșii, nu s-au împotrivit să vină. I-au primit cum se cuvine, ce să aibă cu ei? A fost o singură groapă pentru toți trei, să fie la un loc împreună, toți, ca să nu-i separe. Cine știe ce a fost în capul lui? Nu am cuvinte”, a declarat, pentru Mediafax, Petru Gherghel, primarul comunei Tupilați.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul pentru Minori și Familie Brașov au primit, vineri, primele rezultate ale expertize toxicologice în cazul bărbatului care și-a omorât soția și pe cei doi copii, stabilindu-se că Florin Buliga consumase cannabis în ziua triplei crimei.

“A venit un rezultat și rezultă că avea în sânge o substanță prezentă la consumatorii de cannabis”, a declarat, pentru Mediafax, Daniel Dancă, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul pentru Minori și Familie Brașov.

Anchetatorii vor să afle acum dacă bărbatul din Suceava avea sau nu discernământ în momentul comiterii faptei. Florin Buliga și-a înjunghiat soția și pe cei doi copii, un băiat de 13 ani și o fată de 18 ani, în noaptea de luni spre marți. A doua zi, acesta s-a prezentat la Poliție și a anunțat că și-a ucis familia și a trimis-o ”către o lume mai bună”.

Acesta a fost arestat preventiv pentru 30 de zile și nu a contestat decizia judecătorilor.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/tripla-crima-din-brasov-cei-trei-membri-ai-familiei-inmormantati-rudele-criminalului-au-fost-prezente-la-funeralii-47749.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/tripla-crima-din-brasov-cei-trei-membri-ai-familiei-inmormantati-rudele-criminalului-au-fost-prezente-la-funeralii-47749-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv