Anul trecut, la Electric Castle, polițiștii l-au oprit pe un tânăr de 20 de ani, Cătălin Horoțan. La percheziția corporală, polițiștii au descoperit o punguliță care conținea cîteva grame de hașiș. Atent supravegheat, Horoțan, a fost lăsat să plece și a fost oprit din nou după zece minute. Culmea, asupra lui a fost găsită în altă punguliță, care conținea 12 doze de cocaină.

La începutul acestei săptămâni, Horoțan a fost prins din nou, în flagrant, în timp ce încerca să vândă cocaină. Procurorii și polițiștii de la Crimă Organizată, au efectuat o percheziție acasă la tânărul de 20 de ani, care locuiește în Baia Mare. Surse judiciare susțin că au fost descoperite patru calupuri de ceară, în care se ascundeau 800 de grame de cocaină, în valoare de 80.000 de euro. Potrivit oamenilor legii, mara ar fi fost comandată pe Darknet, adică internetul întunecat, un tip de rețea suprapus care face parte din rețeaua globală de internet. Darknet poate fi accesat numaipe baza unor softuri speciale.

Procurorii DIICOT Cluj l-au prezentat pe tânăr în fața unui judecător de la Tribunalul Cluj care a decis să îl aresteze pentru 30 de zile.

Tag-uri:
DIICOT Cluj, cocaina


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1722.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1722-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialJustiţie
Anul trecut, la Electric Castle, polițiștii l-au oprit pe un tânăr de 20 de ani, Cătălin Horoțan. La percheziția corporală, polițiștii au descoperit o punguliță care conținea cîteva grame de hașiș. Atent supravegheat, Horoțan, a fost lăsat să plece și a fost oprit din nou după zece minute. Culmea,...

Preluat de la EVZ